Volg ons

06-55138889 of
0320-261563

info@abkvloeren.nl

AB Kunststofvloeren is gespecialiseerd in gietvloeren, mortelvloeren, siergrindvloeren, instrooisystemen en coatingsystemen. Dit soort vloeren zijn ideaal in gebruik als bedrijfsvloeren.

Bij bedrijfsvloeren kunt u denken aan vloeren voor fabrieken, loodsen, kantoren, praktijken, winkels en andere commerciële ruimtes.

Branches bedrijfsvloeren Almere

Afhankelijk van het soort bedrijf waar u een vloer wil laten plaatsen en het uiteindelijke gebruiksdoel van de vloer kiest u voor een bedrijfsvloer. Uiteraard kunnen wij u voorzien van een vakkundig en professioneel advies.

Iedere branche vraagt om een ander soort vloer. Wanneer er in een branche met zware materialen wordt gewerkt, is bijvoorbeeld de stevigheid van de vloer zeer belangrijk en moet de vloer jaren slijtvrij kunnen blijven. In andere branches wordt misschien minder met zware materialen gewerkt, maar kan het des te meer van belang zijn dat de vloer voldoet aan alle eisen op het gebied van vloeistofdichtheid en mechanische, chemische en thermische dichtheid.

Het leggen van een vloer kan behoorlijk wat tijd kosten. Om tijd te besparen wordt er vaak gekozen voor snelle instrooi- en coatingsystemen, zoals polyurea- en Ucrete-vloeren. Deze vloeren worden voor nieuwbouw gebruikt, maar ook voor renovaties en reparaties.

Uitstraling van uw bedrijfsvloer

De keuze van uw bedrijfsvloer moet natuurlijk vooral praktisch zijn. De vloer moet bijvoorbeeld aan de volgende eisen voldoen:

  • Slijtvast
  • Sterk
  • Duurzaam
  • Bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën
  • Brandveiligheid
  • Onderhoudsarm

 

Deze praktische eisen zijn natuurlijk het meest belangrijk bij uw keuze voor de ideale bedrijfsvloer. Daarnaast is de uitstraling van uw bedrijfsvloer natuurlijk ook van belang. Een vloer kan zeer bepalend zijn voor de uitstraling. Zo oogt een siergrindvloer heel mooi in een kleinere praktijkruimte, maar is ook ideaal voor een groter werkruimte. Zoekt u een moderne, strakke uitstraling voor voor uw kantoor? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gietvloer.

Uiteraard voorziet AB Kunststofvloeren u van een deskundig advies voor bedrijfsvloeren in Almere.