Volg ons

06-55138889 of
0320-261563

info@abkvloeren.nl

Een gietvloer is allang niet meer alleen geschikt voor werkplekken, commerciële ruimtes of garages! De gietvloer is een zeer moderne toevoeging op uw interieurinrichting. Wanneer je op zoekt bent naar een gietvloer in Almere voor uw huidige of nieuwe woning, kun je bij AB Kunststofvloeren terecht voor een ruime keuze.

Stijlvol en praktisch

Een gietvloer is stijlvol, maar ook zeer praktisch.

Aan de ene kant is een gietvloer een stijlvolle keuze, omdat deze naadloze vloer een mooie, strakke uitstraling geeft aan je woning. Aan de andere kant is de keuze voor een gietvloer een praktische keuze, omdat de vloer onderhoudsarm, duurzaam, slijtvast en sterk is. De gietvloeren van AB Kunststoffen kunnen in allerlei variaties worden opgeleverd, waardoor er ook allerlei mogelijkheden zijn.

Ben je op zoek naar een strakke, maar zachte uitstraling? Kies dan voor een lichte tint. Wil je juist wat testosteron toevoegen aan je interieur? Kies dan voor een donkere kleur, zoals grijs, om een beton look te creëren. Heb je behoefte aan een stijladvies voor uw woning en gietvloer in Almere? AB Kunststoffen kan je hier uiteraard van voorzien.

Voordelen gietvloer Almere

Een gietvloer kan veel voordelen bieden. Een gietvloer is namelijk:

  • Duurzaam
  • Stofarm
  • Onderhoudsarm
  • Slijtvast
  • Sterk
  • Goed beschermd tegen olie en chemische stoffen
  • Vloeistofdicht

 

Dankzij deze voordelen gaat een gietvloer lang mee en is het geschikt voor allerlei soorten ruimtes.

Ook wanneer je zware meubels hebt, spelende kinderen die veel rondrennen of actieve huisdieren, is deze vloer ideaal. Gietvloeren zijn namelijk slijtvast en zeer sterk. Daarnaast past deze vloer echt in een modern huishouden: de vloer is duurzaam en je bent niet veel tijd kwijt aan de schoonmaak ervan.

Zou je graag meer informatie willen ontvangen over de mogelijkheden van een gietvloer? In Almere kun je terecht bij AB Kunststoffen met alle vragen betreft vloeren.