Volg ons

06-55138889 of
0320-261563

info@abkvloeren.nl

De gietvloer is niet te missen in je nieuwe interieur! AB Kunststofvloeren realiseert gietvloeren voor uw huidige woning of voor nieuwe bewoners van nieuwbouwhuizen in de ruime omgeving van Lelystad.

Betonlook gietvloer Lelystad

Wanneer je de gelukkige, toekomstige bewoner bent van een nieuwbouwhuis wil je natuurlijk een vloer die past bij jouw stijl en nieuwe interieur. Een gietvloer is een mooie, moderne keuze. Met een gietvloer kun je qua kleur en stijl allerlei kanten op. Zo is de betonlook gietvloer tegenwoordig zeer modieus.

De betonlook gietvloer kan jouw nieuwbouwwoning in de omgeving van Lelystad een robuuste look geven of juist jouw interieurstijl in balans brengen. Zo staat deze industriële look heel mooi in combinatie met zachtere elementen, zoals witte muren, decoratie in pastelkleuren, grafische patronen en mooie, grote planten. Houd je het toch liever wat stoerder? Kies dan voor een gietvloer in combinatie met een industriële look voor het interieur. Denk bijvoorbeeld aan industriële lampen, een oude lockerkast of meubels van steigerhout.

De gietvloer is zeer modern en ideaal voor uw nieuwbouwhuis. Echter is het natuurlijk ook geschikt voor andere bestemmingen, zoals:

  • Werkvloer
  • Garage
  • Magazijn
  • Showroom
  • Winkel
  • Badkamer
  • Gietvloersystemen

 

Bij AB Kunststofvloeren heeft u een ruime keuze uit allerlei gietvloeren voor uw woning in Lelystad. Deze naadloze vloerafwerking komt in polyureahars (taai elastisch) of epoxyhars (hard). Hierbij heeft u een ruime keuze uit allerlei kleuren en kunt u ook kiezen voor duo-kleuren.

De vloeren worden opgeleverd in een twee-, drie- of vierlaagssysteem. U kiest de dikte van de vloer naar aanleiding van factoren die voor u gewenst kunnen zijn, zoals antislip, uv-bestendigheid, krasvastheid en schoonheid. De dikte van de gietvloer varieert tussen de 2 en 5 millimeter.

Bent u op zoek naar een moderne look voor uw woning? Kies dan voor een gietvloer van AB Kunststoffen.